Followers

Wednesday, March 9, 2011

hikayat merong mahawangsa....

esok 10 mac 2011 filem yang menelan bajet 8juta nie bakal masuk pawagan dah...aku leh bagi 5 bintang la untuk cite nie pas tengok die punya trailer....bagi aku cite nie sememangnye kite patut tengok...sejarah kerajaan melayu suatu ketika dahulu sangat agung...kite dihormati....tamadun melayu bukan sahaja gah dirantau asia...tapi di seluruh dunia..buktinya...korang kene tengok la cite ni

alaaa bkn saje nak promote laa...KRU studios tak bagi duit pon aku promote filem die...tapi disebabkan filem nie mengangkat martabat kerajaan tanah melayu suatu ketika dahulu dan hehehe keindahan pantai negeri terengganu heheheh...

tengok trailer die pon dah wak aku tak sabar nak tengok full story...sape-sape xtengok lagi...jom tengok trailer nie dlu
bez ?huhuhu komen sket

No comments:

Post a Comment